Er du spændt?

19. august 2020

Konferencen er desværre aflyst på grund af corona-krisen 🙁

Kom med til en inspirerende dag, hvor den sunde krop og bevægelse i hverdagen er i fokus.

Gennem oplæg fra Chris MacDonald – ekspert i fysisk og mental sundhed og Tor Fabian-Jessing – fysioterapeut og kandidat i Folkesundhedsvidenskab, bliver du klogere på, hvad du kan gøre for din krop, og hvad kontorstolen gør for dig. Du vil også få input om dine muligheder og rettigheder fra en faglig konsulent ved HK.

Lad os inspirere dig til at tage bevidste valg for et godt arbejdsliv med fokus på en sund krop – UDEN SPÆNDINGER.

Læs mere om konferencen på www.erduspaendt.dk.

Lægesekretærkonferencer på Aarhus Business College - Er du spændt?

Foredragsholdere

Chris MacDonald

Chris MacDonald

Chris MacDonald er født i 1973 i Minnesota, USA, og voksede op i Seattle.

Han er uddannet cand.scient. i human fysiologi ved Københavns Universitet og er i dag en af Danmarks mest populære foredragsholdere. I mere end 20 år har han samlet fulde huse, når han har inspireret og motiveret os til at træffe de valg i livet, som får os til at trives både fysisk og mentalt. Uden løftede pegefingre, men med en masse af humor.

Han har været fast skribent på bl.a. Politiken og Berlingske Media og omdrejningspunkt for flere populære tv-programmer på DR1, bl.a. Chris på chokoladefabrikken, Chris på skolebænken, Chris på vægten, By på skrump, U-TURN – sidste chance, og senest U-TURN 2. Tidligere har han forfattet bogen ’Du er ikke alene’.

Chris lavede U.TURN 2 i tæt samarbejde med TrygFondens Center for Aktiv Sundhed på Rigshospitalet i forbindelse med et studie om, hvorvidt livsstilsændringer er effektive i behandlingen af type 2-diabetes og helt eller delvis kan overflødiggøre diabetesmedicin. Studiets positive resultater blev publiceret i det anerkendte amerikanske lægetidsskrift JAMA (journal of the American Medical Association) og gav genlyd verden over.

I 2005 deltog Chris MacDonald i cykelløbet Race Across America, som anses for verdens hårdeste sportsbegivenhed. Han fik en sølvmedalje og titlen Rookie of the Year.

Chris brænder for at gøre en forskel og står senest bag nonprofit – organisationen og bevægelsen Just Human, der arbejder for at forbedre sundhed og trivsel blandt børn i Danmark. Han donerer ubeskåret sit overskud fra salget af denne bog til Just Human.

Tor Fabian-Jessing

Tor Fabian-Jessing

Med baggrund som fysioterapeut og kandidat i Folkesundhedsvidenskab har Tor Fabian både en teoretisk og konkret praktisk viden om sundhed og bevægelse.

“Jeg tror grundlæggende på, at vi som mennesker er flokdyr, som opnår de bedste resultater – og den højeste livskvalitet – hvis vi gør tingene sammen.”

Med sin faglige viden og sin humoristiske legende tilgang til videreformidling vil Tor Fabian sætte fokus på vores kroppe, og hvad de kan. Hvorfor har vi en krop, og hvordan kan det ses relevant at sætte denne i kontrast til urmenneskets krop. Gennem fakta og leg vil Tor Fabian foredraget igennem opfordre til, med smil på læben, at komme op af stolene og få den rette bevægelse i den siddende krop.

Foredraget vil bevæge sig omkring temaerne krop og bevægelse, vaner og adfærd og sundhed som en fælles skaber.

Glæd dig til et foredrag, hvor du med Tor Fabians positive indstilling vil gå herfra med en opløftet viden om din krop, og hvordan den kan påvirkes.