Form din fremtid

– Verdens bedste lægesekretær

Torsdag den 18. august 2022

Lægesekretærfaget er under forandring.

Hvordan fremtidssikrer man sig som lægesekretær i en tid, der byder på mange forandringer? Og hvordan investerer man bedst muligt i sig selv som medarbejder – og som kollega, så man holder mange år på arbejdsmarkedet?

Ved årets lægesekretærkonference stiller vi blandt andet skarpt på mulighederne for efteruddannelse. For hvordan kan vi selv tage ejerskab på vores fag i fremtiden, og hvordan kan vi bedst være med til at forme rammerne for vores arbejde ved at styrke vores kompetencer?

Vi dykker også ned i emner som motivation og arbejdsglæde på arbejdspladsen for at skabe rammerne for et godt arbejdsfællesskab.

Form din fremtid

Foredragsholdere

Nathali Schaap Degn

Nathali Schaap Degn

Nathali Schaap Degn er uddannet lægesekretær og formand for DL. Hun har været ansat ved Regionshospitalet Randers i over 19 år og har også en hel del efteruddannelse og forskellige ansvarsposter på CV’et. Nathali er en markant stemme, når det handler om lægesekretærens fremtidige rolle i et sundhedsvæsen, der er under forandring.

På konferencen vil hun fortælle om lægesekretærernes muligheder for efteruddannelse, og om hvordan vi bedst muligt styrker vores faglighed.

Gitte Jul Gilbert

Gitte Jul Gilbert

Gitte Jul Gilbert blev uddannet lægesekretær i 2011 og er i dag ansat ved Urinvejskirurgi på Aarhus Universitetshospital. Her arbejder hun bl.a. som forløbskoordinator og tillidsrepræsentant. Gitte har kastet sig nysgerrigt over efteruddannelsen til Sundhedskommunom, og man kan tydeligt mærke hendes passion for lægesekretærens rolle i sundhedssystemet. På konferencen vil Gitte tage os med på sin personlige efteruddannelsesrejse og give os inspiration til at udvælge spændende ‘destinationer’ for fremtiden.

Gunnar Ørskov

Gunnar Ørskov

Gunnar har holdt foredrag og kurser siden 1982. Forinden har han taget en ti år lang uddannelsesrejse hos HTH, hvor han startede ud som praktikant og sluttede som marketingdirektør.

Derudover er han også forfatter og beskrives som værende både inspirerende og morsom. Gunnars humor skulle efter sigende være på niveau med Hausgaard.
Gunnar stiller skarpt på motivation og efterlader sit publikum med masser af stof til eftertanke. Vi vil få inspiration til, hvor vi vil hen i vores arbejdsliv, og hvordan vi lykkes med det.

Peter Qvortrup Geisling

Peter Qvortrup Geisling har i mange år været kendt som hele Danmarks TV-læge og har i bedste sendetid rådgivet danskerne om sundhed såvel som sygdom.
Han er uddannet som både læge og journalist og har over årene medvirket som lægefaglig ekspert i diverse TV-programmer.

Peter Qvortrup Geisling vil bl.a. give publikum sit bud på, hvordan man giver livet et serviceeftersyn, og han vil med en god portion humor tale om sundhedskommunikation, livsglæde og om at forfølge sine drømme.

Læs mere på www.formdinfremtid.dk