Fremtidens lægesekretær

Torsdag den 19. august 2021

Hvem er fremtidens lægesekretær egentlig? Hvilke kompetencer har hun, og hvordan kommer det til at fungere med alt det hjemmearbejde, som Covid-19-pandemien har bragt med sig? Få svar på det og meget mere torsdag 19. august 2021 til konferencen “Fremtidens Lægesekretær”.

Kort sagt får du en smagsprøve på, hvem fremtidens lægesekretær er, og hvad hun kan.

Læs mere på www.fremtidenslaegesekretaer.dk.

Fremtidens lægesekretær

Dagens oplægsholdere

Nathali Schaap Degn

Nathali Schaap Degn

Lægesekretær & formand for DL

Nathali Schaap Degn er lægesekretær og formand for DL. Hun har et langt CV med titler som bla. sundhedskommunom, elevansvarlig og TR. Nathali Degn har fokus på ordentlighed i sundhedsvæsnet. Hun vil fortælle om den nye uddannelse som sundhedsadministrativ koordinator og hvad det betyder for os som allerede uddannede lægesekretærer.

Anne-Marie Dahl

Anne-Marie Dahl

Fremtidsforsker & forfatter

nne-Marie Dahl er fremtidsforsker med uddannelser i samfundskundskab og psykologi og har eget firma, Futuria. Hun har stor erfaring med fremtidsscenarier og strategiske processer. Samfundsudviklingen bliver sat på spidsen med engagement, humor og eksempler fra hverdagen. Med et foredrag om fremtiden efter Covid-19 pandemien får vi skabt debat om, hvordan vi kan og vil tackle udfordringerne i forhold til vores arbejdsliv.

Tor Fabian-Jessing

Tor Fabian-Jessing

Fysioterapeut & kandidat i folkesundhedsvidenskab

Med en baggrund som fysioterapeut og kandidat i Folkesundhedsvidenskab har Tor Fabian både en teoretisk og konkret praktisk viden om sundhed og bevægelse. Med sin faglige viden og sin humoristiske tilgang til videreformidling vil Tor Fabian sætte fokus på vores kroppe, og hvad de kan. Hvorfor har vi en krop? og hvordan kan det ses relevant at sætte denne i kontrast til urmenneskets krop? Gennem fakta og leg vil Tor Fabian foredraget igennem opfordre til, med et smil på læben, at komme op af stolene og få den korrekte bevægelse i den stillesiddende krop.