Omfavn dine konflikter

Den 8. april 2016

Lægesekretærelever fra hold 26 på Aarhus Business College afholder en spændende konference med deltagelse af lægesekretærer og sundhedsfagligt personale fra hele Region Midtjylland.

Hvad sker der, når vi bliver tvunget ud af vores comfortzone, og hvordan udvider vi den, så vi bedre kan omfavne de konflikter, som vi uundgåeligt ender i?

Lægesekretærkonference Omfavn Dine Konflikter

Program

Lægesekretærkonference Rie Dalsgaard

Rie Dalsgaard – “De 7 Gode Vaner”

Rie Dalsgaard er Client Partner i FranklinCovey. Hun har 20 års erfaring fra medie- og konsulentbranchen. Her har hun fungeret som salgsleder, forretningsudvikler, iværksætter og coach.

Til dagligt arbejder Rie som udviklingskonsulenRie Dalsgaardt, facilitator og coach for teams, ledere og medarbejdere i både private og offentlige virksomheder – og brænder særligt for at hjælpe personer og organisationer med at udnytte eksisterende ressourcer til at skabe ekstraordinære resultater og større arbejdsglæde

Rie vil give en kort introduktion til Stephen Covey’s “De 7 Gode Vaner”. Hun vil vise vejen til at blive bedre i kommunikation med andre og håndtering af konflikter. Hvordan skaber man win-win med sine kolleger og andre relationer?

 

Lægesekretærkonference Kirsten Rold

Kirsten Rold – Læger uden Grænser

Kirsten Rold er 50 år gammel, sygeplejerske og fra
Skanderborg, hvor hun lever et ganske normalt liv.
I oktober 2014 var hun fire uger i Monrovia,
hovedstaden i Liberia for Læger uden Grænser. Liberia er dét land i Vestafrika, der er hårdest ramt af ebola-epidemien.
Nogle vil kalde Kirsten en vovehals andre vil kalde hende helt, men for Kirsten selv var det enkelt: Hvis man kan hjælpe, så skal man!

Kirsten har en mand og to børn, men der har ikke været familieråd om beslutningen, fortæller hun.

”De har fået at vide, at jeg skal afsted, og så siger de – pas godt på dig selv, mor. Det er ikke sådan, at jeg skal spørge. Vi har ikke familieråd om det. Min mand har rejst meget, og jeg har rejst meget, og de har også rejst meget selv, og vi har lidt frihed i vores liv”, fortæller Kirsten Rold.

 

Lægesekretærkonference JH

HK

HK fortæller om deres hjælp ved en konfliktsituation på arbejdspladsen

 

Lægesekretærkonference Lars Mogensen

Lars Mogensen – “Elsk dine konflikter”

Lars Mogensen er en af landets mest eftertragtede og benyttede foredragsholdere og undervisere. Hans oplæg handler om konflikthåndtering, kommunikation, trivsel, ny energi og måden vi møder hinanden på. Lars henvender sig til personale og teams, der arbejder i konfliktfyldt farvand i relationen mennesker imellem.

Igennem en rækkLars Mogensene nye øvelser og praktiske værktøjer giver Lars tilhørerne en dybere forståelse for konflikten og kommunikationens anatomi, og gør de ubevidste ting synlige. Allerede gennem den indsigt bliver det meget nemmere at kommunikere og løse konflikter – når du går fra ubevidst til bevidst og undgår faldgruberne.