Fra kaos til kontrol

23. august 2018

En spændende og lærerig dag med forskellige foredragsholdere, som vil komme omkring emnet: Fra kaos til kontrol. Foredragene vil blandt andet indeholde informationer om hvilke menneskelige processer der sker, når man er i krise eller på anden måde oplever kaos. Hvilke strategier kan man bruge for at genoprette kontrol i livet igen?

Fra kaos til kontrol lægesekretærkonference

Program

Michelle Hviid

Michelle holder over 100 foredrag om året, og deltagerne elsker hendes gennemført autentiske stil og direkte facon. Mange kender ”Michelles Mission på DR1”, og hun er vært i “Hviids Varmestue” på Radio24syv, hvor hun giver sine ærlige, kærlige og revsende betragtninger om ugens emne. Herudover har Michelle egen blog og fast klumme i B.T. Michelle har skrevet bøgerne ”Skru op for Livet” og ”Råstyrke”.

Umahro Codogan

Umahro Codogan

Umahro Cadogan, ernæringsekspert, bestsellerforfatter og pioner indenfor functionelle medicine, også kendt som vært og ekspert fra TV2 programmet ”Kan man spise sig rask?” Umahro Cadogan har den dybe, videnskabelige forståelse, der skal til, så du får al den sundhed, energi og vitalitet, du ønsker og fortjener

Nanna Kirkebjerg

Læge og arbejder med antroposofisk medicin, som hviler på den konventionelle medicins naturvidenskabelige basis. Her bruges teknologi, undersøgelser og medikamenter som den naturvidenskabelige forskning stiller til rådighed. Forskellen på antroposofisk medicin og konventionel medicin består i, at den ikke kun ser sygdommen i mennesket, men ser mennesket i dets sygdom.

Lise Pilgaard

Lise Pilgaard

Lise Pilgaard arbejder med sundhed i rigtig mange aspekter. Lises syn på sundhed breder sig til meget mere end bare kost og motion. Sundhed for hende er livsglæde, og det at opnå en lyst og evne til at være nysgerrig på at finde det positive i alting. Lise har selv levet på Ny Kurs med masser af livsglæde siden hun var 20 år og er i dag 42 år.